Turner Duckworth Offices

San Francisco
Fotografia © Sharon Risedorph
Fotografia © Sharon Risedorph
Fotografia © Sharon Risedorph
Fotografia © Sharon Risedorph
Fotografia © Sharon Risedorph
Fotografia © Sharon Risedorph
Fotografia © Sharon Risedorph
Fotografia © Sharon Risedorph
Architects
Jensen Architects
Localització
San Francisco
Any
2005

A two-story warehouse building in historic Jackson Square is home to this graphic design firm’s San Francisco branch office. The warehouse’s existing concrete shell and wood-framed roof were stripped clean, left exposed, and painted a uniform off-white. Bright, translucent red punctuates this luminous space in a series of dramatic, glass-clad rooms and structural details. The project’s focal point is a heroically cantilevered glass meeting table that floats over a glass floor allowing light into the basement below. The existing brick front façade was painted black and white, referencing the storefronts of London where the firm maintains their satellite office.

Projectes relacionats

  • Werks- und Bürogebäude Theurl
    ATP architekten ingenieure
  • Lounge by Topgolf [Shanghai]
    hcreates interior design
  • Mini Cuppa
    hcreates interior design
  • Bahnhofplatz, Wil
    Hager Partner AG
  • Golf-Park Aarau West
    Husistein & Partner AG

Revista

Altres projectes per Jensen Architects

Next World Offices
San Francisco
Children’s Day School
San Francisco
SFMOMA Rooftop Garden
San Francisco
Kokoris Residence
San Francisco
Turner Residence
Larkspur