Photo © Marvin Rand
Photo © Marvin Rand
Photo © Marvin Rand

Jigsaw Editorial

 Terug naar projectenlijst
Locatie
Los Angeles
Jaar
2005
Kosten
Undisclosed
Verhalen
Undisclosed

The Jigsaw project involved the transformation of the interior space of a bow truss warehouse into an inventive working space for a film editing company. The client’s program included offices, library, socializing zones, music rooms and editing rooms. Incorporating the client’s program, the design uses independent forms as well as interior walls of unique materials to create an entirely new and unexpected world of public and private space. The design attempts to create a series of balanced tensions – between isolation and interaction, movement and stasis, light and dark, and turning an office space into an inspirational playground. Pugh + Scarpa project.

Andere projecten van Gwynne Pugh Urban Studio

Capital One Bank & Café
Santa Monica
Fuller Lofts
Los Angeles
Reactor Films
Santa Monica
Bergamot Station
Santa Monica
Step Up On Fifth
Santa Monica