Photo © Vanni Archive
Photo © Vanni Archive
Photo © Vanni Archive
Photo © Vanni Archive
Photo © Vanni Archive
Photo © Vanni Archive
Photo © Vanni Archive

Cordish Family Pavilion, Princeton University

 Terug naar projectenlijst
Locatie
Princeton
Jaar
2011
Klant
Princeton University

The Cordish Family Pavilion is a small, striking building occupying a pivotal location at the Lenz Tennis Center at Princeton University. On the upper level, coaches’ offices and a glass-enclosed team meeting room, and covered observation deck overlook the courts. A masonry enclosure on the lower level houses locker rooms and equipment storage. Designed in the spirit of tennis, the pavilion’s simple, precise lines reflect the geometries of the courts and the elegance of the game.

Andere projecten van Dattner Architects

Via Verde – The Green Way
Bronx
Hudson Yards Station at 34th Street
New York
Battery Park City School
New York
West Farms Redevelopment Plan
Bronx
Bronx Library Center
Bronx
Weill Cornell Surgical Practice Expansion
New York