写真 © Marvin Rand
写真 © Marvin Rand
写真 © Marvin Rand

Jigsaw Editorial

 プロジェクト一覧に戻る
場所
Los Angeles
2005
費用
非公開
階数
非公開

The Jigsaw project involved the transformation of the interior space of a bow truss warehouse into an inventive working space for a film editing company. The client’s program included offices, library, socializing zones, music rooms and editing rooms. Incorporating the client’s program, the design uses independent forms as well as interior walls of unique materials to create an entirely new and unexpected world of public and private space. The design attempts to create a series of balanced tensions – between isolation and interaction, movement and stasis, light and dark, and turning an office space into an inspirational playground. Pugh + Scarpa project.

Gwynne Pugh Urban Studio によるその他のプロジェクト

Co Op Editorial
Santa Monica
Click 3X LA
Santa Monica
Reactor Films
Santa Monica
Step Up On Fifth
Santa Monica
Santa Monica Garages
Santa Monica
Rosa Parks Affordable Housing
Palm Springs