ETH Zurich

Zürich, Switzerland
Photo © Enea GmbH
Photo © Enea GmbH
Photo © Enea GmbH
Landscape Architects
Enea
Year
2007
Cost
Undisclosed
Stories
Undisclosed

A calm ambiance for great minds. The project area was a space between two buildings of the university; a pedestrian corridor used mainly by students. Enea structured the space by installing points of attraction along the way, where people can rest, meet and relax. It has proven how structured spaces and deliberate plantings can add value even for people on the go.

Related Projects

  • ABZ Siedlung Wiedikon
    Studio Vulkan Landschaftsarchitektur
  • MAC Museum Art & Cars und Villa Parkstraße Singen
    GNÄDINGER Landschaftsarchitekten
  • Neuer Außenauftritt Kundencenter Mercedes-Benz-Werk Sindelfingen
    GNÄDINGER Landschaftsarchitekten
  • House of Finance, Campus Westend
    Kleihues + Kleihues
  • Fakultät für Architektur RWTH Aachen
    hartwig schneider architekten

Magazine

Other Projects by Enea landscape architecture

Enea Tree Museum
Rapperswil-Jona, Switzerland
Parkhotel Sonnenhof
Vaduz, Liechtenstein
Private Garden
Basel, Switzerland
Private Garden
Kesswil, Switzerland
Private Garden
Grub, Switzerland
Private Garden
Zürich, Switzerland