Photo © Marvin Rand
Photo © Marvin Rand
Photo © Marvin Rand

Jigsaw Editorial

 Back to Projects list
Location
Los Angeles
Year
2005
Cost
Undisclosed
Stories
Undisclosed

The Jigsaw project involved the transformation of the interior space of a bow truss warehouse into an inventive working space for a film editing company. The client’s program included offices, library, socializing zones, music rooms and editing rooms. Incorporating the client’s program, the design uses independent forms as well as interior walls of unique materials to create an entirely new and unexpected world of public and private space. The design attempts to create a series of balanced tensions – between isolation and interaction, movement and stasis, light and dark, and turning an office space into an inspirational playground. Pugh + Scarpa project.

Other Projects by Gwynne Pugh Urban Studio

Co Op Editorial
Santa Monica
Click 3X LA
Santa Monica
Reactor Films
Santa Monica
Step Up On Fifth
Santa Monica
Santa Monica Garages
Santa Monica
Rosa Parks Affordable Housing
Palm Springs