Plater Dr

Thibodeaux
Architects
NANO Architecture | Interiors
Localització
Thibodeaux
Any
2019
Pisos
1-5 pisos

Located in Thibodeaux, Louisiana, the residence was originally constructed in the 1950’s. The clients wanted to design an addition that would complement the house while maintaining the overall architectural strategy and materials of the original structure. NANO adopted a strategy focused on maximizing northern light and wrapping programmatic components around the proposed pool, one of the elements to be included in the renovation. Using a combination of wood and steel construction, all living areas were opened up as much as possible, and a cantilevered steel overhang was introduced to protect the interior spaces from midday sun.

Projectes relacionats

  • Casa Malussi
    Iseppi AG
  • Werks- und Bürogebäude Theurl
    ATP architekten ingenieure
  • Lounge by Topgolf [Shanghai]
    hcreates interior design
  • Mini Cuppa
    hcreates interior design
  • Bahnhofplatz, Wil
    Hager Partner AG

Revista

Altres projectes per NANO Architecture | Interiors

Lucas Oil Stadium
Indianapolis
Bayer Monsanto
Athletique
Louisiana
1060 St Charles
New Orleans
Weinstein's
New Orleans